Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/project-it.nl/httpdocs/app/index/models/ContentModel.php on line 13 Hoe werkt het? | Project-IT freelance ict marktplaats

Al uw Freelance / IT projecten online.

ZZP ict project of app programmeren?

Plaats gratis uw ict project / opdrachten.

Project-it de IT / Freelance marktplaats.

Hoe werkt het?

Project-it de IT marktplaats van Nederland.

Bent u op zoek naar een bedrijf of freelancer die uw it projecten kan uitvoeren, omdat u zelf niet de kennis in huis heeft? Beschikt u niet over genoeg mensen om de projecten of werkzaamheden uit te voeren? Of bent u detacheerder en op zoek naar specialisten? Dan bent u bij project-it aan het juiste adres. Alle IT gerelateerde projecten/opdrachten zijn welkom. Een paar voorbeelden: van het ontwikkelen van een website, het installeren van een Oracle database op unix, een aanvraag voor een java specialist tot bijvoorbeeld voor langere tijd onderhoud en beheer van uw netwerk of systemen.
 

freelancer_opdrachtnemer_zoek_it_project_bruin

 

 Hoe bespaart u geld op uw it projecten / opdrachten.

Door uw opdracht te plaatsen op project-it geeft u opdrachtnemers de mogelijkheid om een bod uit te brengen op uw opdracht. U geeft een start en een eindtijd wanneer u zou willen dat uw project is gerealiseerd.
Bedrijven en freelancers brengen een bod uit, u kunt daar de beste freelancer/ bedrijf uitkiezen rekeninghoudend met de prijs en de eerdere reviews die de opdrachtnemer heeft gekregen.
Zo bent u altijd goedkoper uit dan wanneer u zomaar een bedrijf van internet haalt en het scheelt u veel tijd, u hoeft niet meer te wachten tot u alle offertes heeft ontvangen. Doordat de website gebruik maakt van reviews bent u op de hoogte hoe de opdrachtnemer de vorige projecten heeft afgehandeld.
 

Hoe verdient u geld met project-it.

Bent u een freelancer of bezit u een bedrijf in de IT sector en u bent op zoek naar opdrachten of projecten voor langere tijd? Dan kunt u zich inschrijven op project-it.

 

Momenteel is een account aanmaken zelfs gratis!

De website biedt de mogelijkheid om uitgebreid te zoeken tussen opdrachten en projecten. Ook kunt u meteen een profiel aanmaken die zichtbaar is voor opdrachtnemers. Bij elk project die u afrond via project-it word er gevraagd om een review in te vullen. Deze reviews kunt u weer gebruiken bij uw volgende opdracht.

Opdrachtgever meer weten?                                    Opdrachtnemer klik hier voor meer info.

 

TIP! Maak een account aan en specificeer je actieve categorieŽn.